Të hënën fillon rinovimi ‘Soliterëve në Ulpianë’
Foto: Perparim Rama/Facebook
Kosovë

Të hënën fillon rinovimi ‘Soliterëve në Ulpianë’

Kimete Kasumi/ RTKlive

Kryetari i komunës së Prishtinës, Përparim Rama, ka bërë me dije se ka nënshkruar marrëveshjen e bashkëfinancimit me Millennium Foundation Kosovo për rinovimin dhe përmirësimin e furnizimit me energji të ripërtërishme në ndërtesat shumëbanesore, të njohura për qytetarët si ‘Soliterët e Ulpianës’.

“Lajm fantastik për banorët e lagjes “Ulpiana”! Punimet do të fillojnë të hënën”, ka shkruar Rama në llogarinë e vet në “Facebook”.

 

 

 

 
 


APR
Romay Lift