Rrefimi i Ferdonije Qerkezit në 23 vjetorin e Çlirimit
RTK
Kosovë

Rrefimi i Ferdonije Qerkezit në 23 vjetorin e Çlirimit

RTK

Të gjithë kanë dëgjuar për Ferdonije Qerkezin, nënën gjakovare, e cila që 23 vjet nuk di asgjë për fatin e 4 djemëve dhe bashkëshortit të saj, të zhdukur gjatë luftës. “Që se kam familjen komplet, kam gjysmë lirie, nuk e kam lirinë e plotë”, thotë Ferdonija.


Bast-Trade
AlbiMall
Eurokoha
Vjosa