70 pacientë po trajtohen nga Covid 19
Kosovë

70 pacientë po trajtohen nga Covid 19

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se 70 pacientë janë duke marrë trajtim mjekësor nga Covid-19 në kuadër të klinikave të QKUK-së dhe spitaleve të përgjithshme në të gjithë vendin.

Raporti i datës 4 gusht 2022, sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 16 pacientë + 2 në Mjekim Intensiv me oksigjeno-terapi

Klinika e Pediatrisë, 7 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 8 pacientë

Spitali i Gjakovës, 13 pacientë

Spitali i Pejës, 12 pacientë

Spitali i Gjilanit, 8 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 3 pacientë

Spitali i Prizrenit, 1 pacient


APR
Romay Lift