Aktiviteti i sigurisë troket në SHFMU `Hasan Prishtina`
FOTO/ Nga profili në Facebook i Ilirik Musliut
Kosovë

Aktiviteti i sigurisë troket në SHFMU `Hasan Prishtina`

Emine Hoti / RTKlive

Ilirik Musliu drejtor i shërbimeve publike në komunën e Prishtinës, ka njoftuar se kësaj rradhe, aktiviteti i sigurisë ka trokitur në SHFMU “Hasan Prishtina`.⛑

"Në kuadër të Sektorit të Mobilitetit dhe në koordinim me Drejtorinë e Arsimit, kemi filluar trajtimin e zonave përreth shkollave me sinjalizim horizontal e vertikal, shtylla anti-parking, rrethoja, si dhe me shenjëzim kreativ, pak më ndryshe se sa jemi mësuar të shohim në Kryeqytet. Fëmijët janë e tashmja dhe e ardhmja, andaj tani më shumë se kurdoherë, me veprimet tona do të kujdesemi të ofrojmë siguri për secilin prej tyre", ka shkruar Musliu në "Facebook".May be an image of roadMay be an image of 3 people, street and road


MË SHUME NGA Kosovë