Fillon ndërtimi i rrugës në Marec
Rtklive
Kosovë

Fillon ndërtimi i rrugës në Marec

Emine Hoti/ RTklive

Kanë filluar punimet për ndërtimin e rrugës “Rrahim dhe Shabi Gërbeshi” në Marec.

"Po punojmë në planifikimin dhe ekzekutimin e mirëfilltë të projekteve rrugore, për një Prishtinë sa më të qasshme", ka shkruar në Facebook kryetari i Komunës së Prishtinës Përparim Rama.


MË SHUME NGA Kosovë