Në Shajkoc përurohet parku memorial i dëshmorëve e martirëve|Video
Kosovë

Në Shajkoc përurohet parku memorial i dëshmorëve e martirëve|Video

Qendresa Duraku /RTK

Në Shajkoc të Podujevës, u përurua parku memorial në nderim të dëshmorëve të kombit, Hasan Ramadani e Ilir Durmishi dhe martirëve të tjerë të cilët u vranë në luftën e fundit të Kosovës. Për dëshmorët, thanë se ata janë të pavdekshëm, pasi kauza e tyre ishte e drejtë, liri dhe pavarësi për Kosovën.

Në nderim të tyre, morën pjesë personalitete të shquara të jetës ushtarake e politike të vendit, me ç`rast  u tha se gjaku i derdhur i dëshmorëve përbën lavdinë  më sublime të këtij fshati.


MË SHUME NGA Kosovë