Vazhdon fushata sensibilizuese për rekrutimin e policëve të komuniteteve
Kosovë

Vazhdon fushata sensibilizuese për rekrutimin e policëve të komuniteteve

B. H. / RTKlive

Policia e Kosovës përmes video mesazheve, fushatave sensibilizuese dhe takimeve zyrtare që po mbahen në të gjitha rajonet, vazhdon t’i inkurajojë dhe ftojë qytetarët e të gjitha komuniteteve pakicë që të aplikojnë dhe të bëhen pjesë e Policisë së Kosovës.

Këtë kampanjë e kanë përkrahur dhe mbështetur edhe personalitete të larta nga institucione të ndryshme ndërkombëtare.


MË SHUME NGA Kosovë