Së shpejti lëshohet në qarkullim linja e autobusit Prishtinë- Graçanicë
Kosovë

Së shpejti lëshohet në qarkullim linja e autobusit Prishtinë- Graçanicë

F. Sertolli / RTKlive

Leutrim Ajeti, zëvendëskryesues i Kuvendit të Komunës së Graçanicës dhe zv.ministri Infrastrukturës Hysen Durmishi kanë nënshkruar marrëveshjen për jetësimin e kësaj linje shumë të rëndësishme Prishtinë-Graçanicë- Kishnicë.

“Morëm zotimin nga ministrin Durmishi për vazhdimin e projekteve infrastrukturore edhe për këtë vit”, ka shkruar Ajeti në Facebook.


MË SHUME NGA Kosovë