Opozita: Përzgjedhja e guvernatorit të BQK-së është urgjente
Foto: RTKlive
Kosovë

Opozita: Përzgjedhja e guvernatorit të BQK-së është urgjente

Radio Kosova

Përzgjedhja e guvernatorit të Bankës Qendrore të Kosovës, po konsiderohet urgjente nga opozita.

Andaj, përfaqësuesit e PDK-së dhe LDK-së, kërkuan në Komisionit Parlamentar për Buxhet, që kjo çështje të futet sa më shpejt në rend dite.

 Kryetari i komisionit, Armend Muja, tha se kjo çështje do të futet së shpejti në rend dite.


MË SHUME NGA Kosovë