Kastrati: SHBA përkrahësi më i madh i Kosovës
Kosovë

Kastrati: SHBA përkrahësi më i madh i Kosovës

M.Miftari/RTKlive

Kryetari i Malishevës, Ekrem Kastrati, këto ditë po qëndron në SHBA, në New York, për vizitë zyrtare. Ai u prit nga anëtari i Këshillit të Shtetit të New York-ut, David Carr.

Përmes rrjetit social Facebook, kryetari i Malishevës, Kastrati, ka thënë se SHBA vendi më përkrahës i Kosovës dhe popullit shqiptar dhe për këtë ne përjetësisht u jemi mirënjohës.

Ndërkaq për anëtarin e Këshillit të New York-ut David Carr, Kastrati u shpreh mirënjohës për angazhimin e tij për rolin mbështetës për komunitetin shqiptar atje.


MË SHUME NGA Kosovë