Diskutohet për deponinë regjionale të mbeturinave në Koshtovë

Diskutohet për deponinë regjionale të mbeturinave në Koshtovë

Instituti Demokratik i Kosovës (KDI), mban diskutimin mes qytetarëve dhe kryetarëve të komunës së Mitrovicës dhe Vushtrrisë, rreth deponisë regjionale të mbeturinave në Koshtovë, komuna e Mitrovicës.

Diskutimi mbahet në Koshtovë, Mitrovicë.

Autor: RTKlive