KEDS deklaron se ka rrymë në rajonet e Podujevës dhe Dragashit
Sharr Travel

KEDS deklaron se ka rrymë në rajonet e Podujevës dhe Dragashit

Ditën e sotme të Bajramit në disa fshatra të Podujevës dhe të Dragashit nuk kishte energji elektrike për disa orë.

Të kontaktuar nga klankosova.tv, në KEDS kanë thënë se në këto pjesë ka energji elektrike dhe se janë rregulluar prishjet që ishin.