​Në një rrahje në Lipjan pësojnë edhe dy dëshmitare të rastit
Sharr Travel

​Në një rrahje në Lipjan pësojnë edhe dy dëshmitare të rastit

Dy persona janë arrestuar pasditen e djeshme në Lipjan, pasi të njëjtit kishin mosmarrëveshje mes vete dhe ka ardhur deri te rrahja.

Gjatë rrahjes lëndime trupore kanë pësuar dy të dyshuarit dhe dy dëshmitare femra të cilët posedojnë raport mjekësor.

Me urdhër të prokurorit të dyshuarit janë dërguar në mbajtje.