Probleme me ujë në dy lagje në Prishtinë, KRU fajëson për dëmtim të rrjetit

Probleme me ujë në dy lagje në Prishtinë, KRU fajëson për dëmtim të rrjetit

KRU “Prishtina” njofton se që nga orët e hershme të mëngjesit katet e larta të ndërtesave të reja në lagjen “Arbëria” dhe “Dardania” në Prishtinë, kanë mbetur pa ujë, si pasojë e disa defekteve në rrjetin e ujësjellësit.

Sipas njoftimit, ekipet e mirëmbajtjes janë duke inspektuar linjën teknike në rrjetin e ujësjellësit duke filluar nga lagjja “Arbëria” e deri në lagjen “Dardania” në Prishtinë.

“Inspektimi po realizohet në dyshimin e bazuar në dëmtim nga disa palë të treta, ku ne si ujësjellës nuk jemi duke u informuar me kohë, derisa ende nuk dihen saktësisht shkaqet e defekteve në rrjet”, thonë ata.

”Derisa të detektohet saktësisht rrjeti, kërkojmë mirëkuptim nga konsumatorët e kateve të larta të dy lagjeve të lartpërmendura”, thuhet tutje në njoftimin e dërguar për media.


MË SHUME NGA Nacionale