​Vjedhin dinarë në një lokal në veri të Mitrovicës

​Vjedhin dinarë në një lokal në veri të Mitrovicës

Persona të panjohur përmes një dritareje kanë depërtuar në një kafiterinë në veri të Mitrovicës, ku kanë vjedhur 1000 dinarë serb dhe pesë euro të metalta.

Rastin e ka raportuar punëtorja e lokalit. Në vendin e ngjarjes kanë dalë njësitë policore të cilat janë duke e hetuar rastin.