​Përleshje fizike në mes familjarëve në Prishtinë
Sharr Travel

​Përleshje fizike në mes familjarëve në Prishtinë

Një përleshje fizike në mes të disa familjarëve meshkuj dhe femra ka ndodhur në Prishtinë, për shkak të mosmarrëveshjeve.

Dy prej tyre kanë pësuar lëndime trupore dhe kanë marrë ndihmë mjekësore.

Policia thotë se janë arrestuar dy meshkuj dhe me urdhër të prokurorit njëri nga ta është dërguar në mbajtje, ndërsa, tjetri është liruar në procedurë të rregullt.