Policët sulmohen në stacionin policor

Policët sulmohen në stacionin policor

Dy persona janë arrestuar në Shtime, pasi që të njëjtit kanë bërë vozitje të rrezikshme me veturë dhe pastaj në stacion policor kanë sulmuar tre zyrtarët policorë, të cilëve iu kanë shkaktuar lëndime trupore.

Të gjithë të lënduarit kanë marrë tretman mjekësor.