Grabitje me armë në Ferizaj, hynë në shtëpi dhe i marrin para

Grabitje me armë në Ferizaj, hynë në shtëpi dhe i marrin para

Dy persona kanë hyrë në një shtëpi në Ferizaj dhe nën kërcënimin e armës, viktimës mashkull i kanë marrë para të gatshme.

Sipas Policisë, rasti ka ndodhur dje. Dy personat janë larguar në drejtim të panjohur.