Zhduket një djalë në Suharekë

Zhduket një djalë në Suharekë

Policia raporton se dje në stacionin e Policisë në Suharekë një person ka njoftuar se djali i tij është larguar nga shtëpia dhe se nuk dihet asgjë për vendndodhjen e tij.

Sipas babait djali i tij ka dal nga shtëpia me datën 2 tetor rreth orës 15:00.