Konfiskohen qindra thika e boksa hekuri në tregun e gjelbërt
Sharr Travel

Konfiskohen qindra thika e boksa hekuri në tregun e gjelbërt

Policia e Kosovës, ka njoftuar se gjatë kontrolles së realizuar për tregti të ndaluar ne tregun e gjelbërt në Prishtinë, së bashku me autoritetet kompetente, janë kontrolluar disa lokacione-tezga, ku janë gjetur dhe konfiskuar 13 shufra metalike, 461 thika të ndryshme dhe 25 boksa hekuri.

Me vendim të prokurorit rastet janë proceduarnë procedurë të rregullt.