Zhduket një person në Fushë-Kosovë
Sharr Travel

Zhduket një person në Fushë-Kosovë

Të mërkurën një grua në Fushë-Kosovë ka raportuar se djali i saj është larguar nga shtëpia dhe se nuk ka njohuri për vendndodhjen e tij.

Sipas raportit të policisë, personi në fjalë është zhdukur nga data 04.11.2019.

Rasti mbetet duke u hetuar nga njësitë përkatëse.