Dy persona të zhdukur në Gjakovë
Sharr Travel

Dy persona të zhdukur në Gjakovë

Të martën në rajonin e Gjakovës është raportuar se janë zhdukur dy persona në raste të ndara.

Njëri nga të zhdukurit është shqiptar dhe tjetri është nga komuniteti RAE.

Njësitet policore janë duke i hetuar rastet në fjalë.