Ankohet se ish-gruaja e ka keqtrajtuar fëmijën e tyre
Sharr Travel

Ankohet se ish-gruaja e ka keqtrajtuar fëmijën e tyre

Një person nga Prishtina është ankuar në polici se dje ish-bashkëshortja e tij ka keqtrajtuar fëmijën e tyre të mitur.

Me vendim të prokurorit pas intervistimit palët janë liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.