Sulmohet seksualisht një femër në Prishtinë
Sharr Travel

Sulmohet seksualisht një femër në Prishtinë

Rastet e sulmeve dhe ngacmimeve seksuale në vendin tonë nuk janë dhe të rralla.

Një i tillë ka ndodhur të martën në mes të ditës në kryeqytet, ku vetë viktima e ka raportuar rastin në polici.

Rr. “Bajram Bahtiri”, Prishtinë, 12.11.2019-12:00/13:00. Viktima femër shqiptare ka raportuar se ishte sulmuar seksualisht nga një i dyshuar mashkull shqiptar. Nuk raportohet për të arrestuar”.