Nisin punimet në kuadër të projektit “Rrugët në Bashkësi Lokale”
Sharr Travel

Nisin punimet në kuadër të projektit “Rrugët në Bashkësi Lokale”

Kryetari i Komunës së Skenderajt Bekim Jashari së bashku me nënkryetarin Nuredin Lushtaku, drejtoreshën e Urbanizmit, Sanije Ahmeti dhe bashkëpunëtorë, kanë përcjellë sot nisjen e punimeve në kuadër të projektit “Rrugët në Bashkësi Lokale”, i cili ka nisur së pari në lagjen “Malaj” të fshatit Rezallë.

Projekti synon përmirësimin e kushteve infrastrukturore për qytetarët tanë, shkruan kryetari Jashari në një postim në llogarinë e tij në 'Facebook'.