Mbyllet për qarkullim rruga Brezovicë-Qendër e Skijimit
Sharr Travel

Mbyllet për qarkullim rruga Brezovicë-Qendër e Skijimit

​Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit njoftoi se rruga Brezovicë-Qendër e Skijimit, nga sot 15 nëntor e deri të dielën e 17 nëntorit do të jetë e pakalueshme për qarkullim, për të gjitha automjetet.

Kjo për shkak të zhvillimit të punimeve, saktësisht asfaltimit të këtij segmenti.

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit kërkon mirëkuptim nga ana e pjesëmarrësve në komunikacion.

 

Autor: RTKlive