Tenton ilegalisht ta kalojë kufirin duke kontrabanduar lopë, i konfiskohen
Sharr Travel

Tenton ilegalisht ta kalojë kufirin duke kontrabanduar lopë, i konfiskohen

Policia e Kosovës, mëngjesin e djeshëm ka hasur në një automjet i cili po dyshohej se po kantrabandonte kafshë në Podujevë.

Policia e ka ndaluar të dyshuarin dhe pastaj ia ka konfiskuar kafshët dhe automjetin.

Podujevë 19.11.2019 – 09:00. Policia ka gjetur një kombi me targa lokale në të cilin kishin qenë dy krerë lopë të cilat dyshohet që janë të kontrabanduar. Kafshët dhe automjeti janë konfiskuar.