Hajnat vjedhin nëntë llaptopë në Lipjan
Sharr Travel

Hajnat vjedhin nëntë llaptopë në Lipjan

Policia njofton se një person nga Lipjani ka raportuar se persona të panjohur me forcë kanë depërtuar në brendinë e një objekti dhe nga aty kanë vjedhur nëntë llaptopë.

Në lidhje me rastin është njoftuar prokurori ndërsa rasti vazhdon të hetohet.