​Një i arrestuar për dhunim në Malishevë
Sharr Travel

​Një i arrestuar për dhunim në Malishevë

Një person është arrestuar në Malishevë, pasi që i njëjti e kishte mbajtur të mbyllur në një dhomë moteli dhe e kishte shfrytëzuar seksualisht viktimën femër.

Me vendim të prokurorit i dyshuari dërgohet në mbajtje.