Zhduket një person në Ferizaj
Sharr Travel

Zhduket një person në Ferizaj

Një person ka raportuar në polici gjatë ditës së djeshme se djali i tij ka dalë nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.

Në raport të policisë thuhet se dyshohet se arsyeja që djali nga Ferizaj ka dalur nga shtëpia është pasi ai kishte një borxh.

Ndryshe, njësia përkatëse policore është duke hetuar rastin.