Pengon policët, arrestohet një vajzë në Gjilan
Sharr Travel

Pengon policët, arrestohet një vajzë në Gjilan

Një vajzë është arrestuar në Gjilan, pasi që e njëjta i kishte penguar zyrtarët policor në arrestimin e të dyshuarit mashkull.

E njëjta i ka shtyrë zyrtarët policor me dorë dhe të njëjtën kohë i dyshuari ka arritur të arratisej. Pas intervistimit me vendim të prokurorit e dyshuara dërgohet në mbajtje.