Gjuajti me armë në natën e Vitit të Ri, arrestohet

Gjuajti me armë në natën e Vitit të Ri, arrestohet

Një person është arrestuar në Pejë, nën dyshimin se i njëjti me datë e cekur në ndërrimin e mot-moteve kishte shtënë me armë zjarri.

Polica thotë se hetimet janë zhvilluara duke u bazuar edhe në një video-incizim.

Gjatë kontrollit në shtëpinë tij i është  gjetur dhe konfiskuar një pistoletë me gas.

Në konsultim me prokurorin, i dyshuari pas intervistimit është liruar në procedurë të rregullt.