Osmani: Ndaj dhimbjen me familjen Bllaca
Sharr Travel

Osmani: Ndaj dhimbjen me familjen Bllaca

Kryetari i komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri e quan si takimin më të rëndësishëm në 15 vitet e fundit atë me bashkëpartiaken e tij sot në komunë.

"Do të vazhdojmë të punojmë bashkë për pushtetin lokal sepse kemi nevojë. E njoftova për gjendjen në vend...E falënderoj shumë për kujdesin më herët por edhe tash si kryetare e kuvendit. Ka një arsyeje edhe më shumë pse ka ardhur sot Osmani. Është një prej vizitave më të rëndësishme në 15 vitet e fundit.

Pas takimit që pati me kryetarin e komunës, kryeaprlamentarja Vjosa Osmani tha se ka ardhur në Gjilan, që së bashku me Hazirin ta ndaj dhimbjen për pesë anëtarët e familjes Bllaca

"Kam ardhur sot që së bashku me Hazirin ta ndaj dhimbjen për pesà « anëtarët e familjes Bllaca. Të ofroj gjithë bashkëpunimin tim, kemi nevojë për më shumë bashkëpunim dhe raporte të sinqerta. Si kuvend të jemi afër qytetarëve kur ata përballen me sfida. Dhe zgjidhja e këtyre sfidave vjen në rast të bashkëpunimit", tha ajo


MË SHUME NGA Nacionale