Vrasje në tentativë në Prishtinë

Vrasje në tentativë në Prishtinë

Policia e Kosovës ka arrestuar tre persona, pasi pas një mosmarrëveshje janë rrahur mes vete, dhe njëri nga ta i ka therur me thikë dy personat tjerë.

Rasti ka ndodhur në rrugën “Sylejman Delvina” në Prishtinë, të hënën rreth orës 18:40.

Dy të lënduarit janë duke u trajtuar në QKUK, ndërsa njëri nga të dyshuarit, me vendim të prokuroritështë dërguar në mbajtje.