Një i arrestuar në Gjakovë për dhunë fizike e psikike ndaj bashkëshortes

Një i arrestuar në Gjakovë për dhunë fizike e psikike ndaj bashkëshortes

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se ka arrestuar një person, të dyshuar për dhunë fizike dhe psikike ndaj bashkëshortes.

Rasti ka ndodhur më 21 shkurt, në ora 11:00 në Gjakovë.

Në lidhje me rastin i dyshuari me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.