Dezinfektohen objektet shëndetësore në Ferizaj

Dezinfektohen objektet shëndetësore në Ferizaj

Edhe objektet shëndetësore po dezinfektohen vazhdimisht, për shëndetin e pacientëve dhe mjekëve e infermierëve në shërbim.

Sot u dezinfektua edhe Qendra e Mjekësisë Familjare në Neredime.