Pejani rrah babanë e më pas dëmton orenditë e shtëpisë

Pejani rrah babanë e më pas dëmton orenditë e shtëpisë

Policia e Kosovës ka arrestuar dje në Lipjan një person të dyshuar mashkull pasi që i njëjti ka ikuar nga vetizolimi.

I njëjti nuk ka zbatuar masat e sigurisë ndaj virusit Corona duke dalë nga shtëpia.

I dyshuari është arrestuar nga policia e Kosovës.

“Është raportuar se i dyshuari mashkull kosovar ka qenë në vet izolim dhe i njëjti nuk ka zbatuar masat e sigurisë ndaj COVID 19 duke dalë nga shtëpia. I dyshuari është arrestuar”, shkruhet në njoftim të policisë.