Arrestohet pasi e hapi qebaptoren për të punuar
Sharr Travel

Arrestohet pasi e hapi qebaptoren për të punuar

Mbrëmë në Gjakovë është arrestuar një person pasi siç njofton policia, i njëjti e ka hapur për të punuar në lokalin e tij qebaptoren dhe aty janë hasur duke qëndruar disa persona.

Mbrëmë në Gjakovë është arrestuar një person pasi siç njofton policia, i njëjti e ka hapur për të punuar në lokalin e tij qebaptoren dhe aty janë hasur duke qëndruar disa persona.