Kontrabandë me mallra nga Serbia

Kontrabandë me mallra nga Serbia

Njësia policore ka hasur në një traktor të braktisur në fshatin Ranilluk të Mitrovicës, i cili në rimorkion kishte të ngarkuar gjëra ushqimore, të cilat dyshohet që janë të kontrabanduar nga Serbia, për në Republikën e Kosovës.

Automjeti dhe mallrat janë konfiskuar për t’u dërguar në terminalin doganor për procedurë të mëtutjeshëm. Rasti është duke u hetuar.