Sulmohet zyrtari policor në vendin e punës

Sulmohet zyrtari policor në vendin e punës

Një zyrtar policor në Prishtinë ka raportuar se derisa kishte qenë në vendin e punës ishte sulmuar fizikisht nga një person i panjohur i cili person pas sulmit ishte larguar në drejtim të panjohur.

Zyrtari policor nuk ka pësuar lëndime trupore, ndërsa në  konsultim me prokurorin është iniciuar rasti dhe vazhdon të hetohet.