Nën ndikim të alkoolit e sulmoi vëllaun, arrestohet

Nën ndikim të alkoolit e sulmoi vëllaun, arrestohet

Në Gjakovë është arrestuar i dyshuari mashkull për shkak se e kishte sulmuar fizikisht vëllain e tij i cili si pasojë e sulmit ka pranuar tretman mjekësor.

I dyshuari kishte qenë nën ndikim të alkoolit dhe i njëjti me vendim të prokurorit është ndaluar në mbajtje.