Plaçkitet një pompë derivatesh në Vushtrri

Plaçkitet një pompë derivatesh në Vushtrri

Të enjten rreth orës 20:55 një punëtor në një pompë të derivateve, ka raportuar se tre të panjohur nën kërcënimin e armës se ftohtë-thikë i kanë grabitur 1500 euro dhe janë larguar ne drejtim te panjohur.

Nuk raportohet për te lënduar, përderisa rasti është duke u hetuar.