Zhduket një person nga Gjilani

Zhduket një person nga Gjilani

Të enjten rreth orës 09:30 një person në Gjilan ka raportuar se prindi i tij është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e tij.

Policia është duke e hetuar rastin.