Marokeni sulmon tre vetë në Lipjan dhe më pas policët

Marokeni sulmon tre vetë në Lipjan dhe më pas policët

Të enjten rreth orës 17:45 një shtetas i Marokut ka sulmuar fizikisht tre shtetas të huajë në Lipjan.

Gjatë intervenimit të njësisë policore i dyshuari ka sulmuar edhe zyrtarët policorë.

Andaj i dyshuari është dërguar në stacion policor dhe më pas është liruar në procedurë të rregullt.