Mitrovicë: Vjedh pako të cigareve në vlerë 600 euro, arrestohet

Mitrovicë: Vjedh pako të cigareve në vlerë 600 euro, arrestohet

Një person është arrestuar në Mitrovicë, pasi që i njëjti gjatë natës nga një dyqan kishte vjedhur pako të cigareve në vlerë 500 deri 600 euro.

Është kryer bastisje në banesën e të dyshuarit dhe janë gjetur pakot e cigareve të cilat janë konfiskuar.

Pas intervistimit me vendim të prokurorit kujdestar, i dyshuari dërgohet në mbajtje.