Shembet dheu, lëndohet një punëtor në veri të Mitrovicës
Sharr Travel

Shembet dheu, lëndohet një punëtor në veri të Mitrovicës

Një person është lënduar në veri të Mitrovicës, deri sa ishte duke punuar.

Viktima është dërguar për trajtim mjekësor në Spitalin e Mitrovicës, pasi që i njëjti derisa ishte duke punuar në një kompani, gjatë gërmimit-hapjes së kanalit për kanalizim nga shembja e dheut është zënë dhe ka pësuar lëndime trupore.

Nuk raportohet për të arrestuar ndërsa rasti vazhdon të hetohet.