​Shantazhojnë në femër duke ia kërkuar 25 mijë euro, arrestohen dy persona
Sharr Travel

​Shantazhojnë në femër duke ia kërkuar 25 mijë euro, arrestohen dy persona

Policia e Kosovës ka njoftuar se pas hetimeve të zhvilluara nga njësiti i hetimeve, kanë arrestuar dy të dyshuar nën dyshimin se të njëjtit kanë kryer veprën e shantazh, duke i kërkuar viktimës femër kosovar e 25.000 euro për të mos i publikuar foto dhe video intime të saj në rrjete sociale.

Policia ka konfiskuar disa dëshmi në lidhje me rastin dhe me urdhër të prokurorit të dyshuarit janë dërguar në mbajtje.