Zhduket një femër në Pejë
Sharr Travel

Zhduket një femër në Pejë

Një femër është raportuar si e zhdukur dje në Pejë.

Sipas Policisë, ajo është larguar nga shtëpia dhe ende nuk dihet vend ndodhja e saj. Rasti është duke u hetuar.