Keqpërdorim i kartelave të bankës, Policia heton rastin
Sharr Travel

Keqpërdorim i kartelave të bankës, Policia heton rastin

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se një person ka njoftuar se nga xhirollogaria e tij bankare i mungojnë disa mjete të cilat sipas ankuesit ishin tërhequr përmes rrjetit social.

Rasti ka ndodhur më 2 qershor, në ora 19:00 në Fushë Kosovë.

“Lidhur me rastin është njoftuar njësia e krimeve kibernetike dhe prokurori”, thuhet në raport.

Nuk raportohet për të arrestuar, ndërsa rasti është duke u hetuar.