Fushë Kosovës, ja marrin parat nga xhirollogaria përmes rrjeteve sociale
Sharr Travel

Fushë Kosovës, ja marrin parat nga xhirollogaria përmes rrjeteve sociale

Një qytetarë ka raportuar në polici se nga xhirollogaria e tij bankare i mungojnë disa mjete të cilat sipas ankuesit ishin tërhequr përmes rrjetit social.

Në lidhje me rastin është njoftuar njësia e krimeve kibernetike dhe prokurori. Nuk raportohet për të arrestuar, përderisa rasti është duke u hetuar.